Diensten

Uitgebreide kennis om diensten te leveren

Op zoek naar een bedrijf die jouw online diensten kan versnellen of jouw software kan versnellen?

Met welke dienst kan ik jou helpen?

Een kort overzicht van de diensten, klik op een blok voor meer informatie!

Development

Het omzetten van eisen, wensen tot een snel productie klaar product om het daarna incrementeel te blijven verbeteren

Hosting

Het is cruciaal dat u altijd goed bereikbaar bent. Alle applicaties worden gehost op dedicated servers via Docker voor de beste performance

Advisering

Om te kunnen adviseren is goed luisteren super belangrijk. Dat is altijd de start en met vragen en interesse in elkaars inzichten word je super geholpen!

Programmeer talen, frameworks en tool

Waar ik al te graag gebruik van maak. Het is een selectie van talen aangezien het vak software development zo snel ontwikkeld.

Laravel

Laravel is een krachtig PHP-framework met een elegante syntaxis en ingebouwde tools voor snelle ontwikkeling. Het biedt routing, databasebeheer en authenticatie, wat resulteert in schone code en efficiënte ontwikkeling. Met een actieve community en uitgebreide documentatie is Laravel ideaal voor moderne webapplicaties.

Python

Het is geliefd bij ontwikkelaars vanwege zijn brede toepassingen, van webontwikkeling tot datawetenschap en automatisering. De uitgebreide standaardbibliotheek en actieve community maken Python een krachtige keuze voor diverse projecten.

NodeJS

Het staat bekend om zijn hoge prestaties en schaalbaarheid, waardoor ontwikkelaars snel en efficiënt server-side applicaties kunnen bouwen. Dankzij zijn event-driven en non-blocking architectuur is Node.js ideaal voor real-time applicaties en netwerkeffecten

Docker

Docker is een containerisatieplatform waarmee apps en hun omgeving geïsoleerd draaien. Het zorgt voor consistentie en draagbaarheid bij implementatie, waardoor ontwikkelaars efficiënter kunnen werken zonder compatibiliteitsproblemen.

Een dienst gezien waar je gebruik van wilt maken?

Wacht dan niet langer en neem contact op. Zo kunnen we samen jouw idee tot realiteit maken!