Hoe ik werk

Om samen tot een succes te komen

Bij mij begint het proces nog voordat er ook maar een letter geprogrammeerd is. Ik neem de tijd om zorgvuldig op papier te zetten wat jouw product moet bevatten, zodat ik precies weet wat het Minimal Viable Product (MVP) moet zijn. Hierdoor kan je het snel in gebruik nemen. Na de ontwikkeling van elke nieuwe feature, onderwerp ik deze automatisch aan uitgebreide testen voordat ik deze direct live zet. Zo ben je verzekerd van een solide en probleemloze lancering.

Dit ben ik

Enthousiast in het bouwen van software, mijn betrouwbare aard vertaalt zich naar stabiele en veilige code. Ik zet mijn passie en toewijding in om innovatieve en probleemloze software te creëren voor jou.

Waar je op kan rekenen

Geen gebakken lucht maar gaan voor resultaat.  Altijd de nieuwste software en hosting platformen gebruiken voor betrouwbare en innovatieve oplossingen.

Wat ik doe

De stappen in het werk process

01.

Het idee samen ontdekken

We beginnen met een diepgaand gesprek waarin we jouw ideeën en doelstellingen verkennen. Door samen te werken, kunnen we het concept verder verfijnen en een duidelijk beeld krijgen van wat je wilt bereiken.

02.

Het doel definiëren

Na het ontdekken van het idee, gaan we dit definiëren en omzetten in een heldere en gedetailleerde specificatie. Hierin beschrijven we de functies, vereisten en het gewenste resultaat van de software.

03.

Starten met het bouwen

Met de definitie in handen, starten we met het bouwen van de software. Met mijn ervaring zet ik mij in om jouw visie om te zetten in een werkend product.

04.

Schrijven van testen

Tijdens het ontwikkelingsproces schrijven ik uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat de software goed functioneert en vrij is van fouten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van het eindproduct.

05.

Uitrollen van code

Zodra de ontwikkeling is voltooid en de tests zijn geslaagd, rol ik de code uit naar de productieomgeving. Hierbij zorgen we voor een soepele en probleemloze implementatie.

06.

Opleveren

Na de succesvolle uitrol leveren we het product aan jou op. Zorg ik voor een naadloze overdracht en bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen de software in gebruik kunt nemen.

Eerlijk zijn.

Je kunt er altijd op vertrouwen dat ik eerlijk tegen je zal zijn en dat we samen onze visie delen en ons richten op specifieke aspecten. Als een van ons een fout ontdekt, zal ik er niet omheen draaien en het direct oplossen!

Programmeertalen en frameworks

Kleine opsomming waar ik ervaring in heb, kennis en kunde in heb

Laravel
VueJS
Python
JavaScript/NodeJS/TypeScript
PHP

Veel heb je nu gelezen

Overtuigd wat ik voor je kan betekenen? Laten we dan eens kennis maken en dan kan jij mij vertellen over jouw idee!