QR Terminal

Verander je telefoon, tablet, computer in een betaal terminal

QR Terminal is het nieuwste product van SameBestDevelopment B.V.. Met de QR terminal maak je van je telefoon, tablet en computer een betaal terminal zonder dat je hoeft te investeren in betaal terminals.

Is dit weer een alternatief op tikkie?

Veel betaal apps bieden alleen iDeal aan maar QR terminal ondersteund meer dan alleen iDeal. Alle betaal methodes die een payment provider aanbied, ondersteunen wij!

Het is vervelend als je payment provider offline gaat zoals bij een pin terminal. De QR terminal kiest automatisch een andere payment provider die jij van te voren hebt ingesteld. Zo kan jij continue betalingen accepteren zonder dat je het ook maar door hebt dat er een offline is.

Koppelingen met

Pay.nl

SameBestDevelopment B.V. is een partnership aangegaan met pay.nl. We hebben rechtstreeks contact en kunnnen je helpen met het aansluiten

Multisafepay

We zijn bezig met een koppeling te maken met multisafepay zodat er nog meer opties zijn voor jou!

Mollie

Er is nog geen partnership met mollie maar we kunnen wel betalingen verwerken van ze! Een aanvraag is gedaan voor een partnership.

Staat jouw payment provider er niet tussen?

Ook dat is geen probleem! Wij maken de koppeling voor je zodat je alsnog kunt werken met de payment provider naar jouw keuze.

Klaar voor een verbetering?

Tijd om je klanten meer betalingsopties te geven dan iDeal, geen investering meer nodig in een pin terminal. Alleen je telefoon is voldoende. Meer informatie, klik op de knop!